fbpx

PLANTION EN BLOEMISTEN ZETTEN INTERNATIONALE VROUWENDAG OP DE KAART

03-03-2021

In veel landen is Internationale Vrouwendag (8 maart) een belangrijke dag voor de sierteelt. In Nederland is deze dag echter nauwelijks bekend. Plantion en bloemisten willen hier samen iets aan doen. Met een promotionele campagne willen zij laten zien dat Vrouwendag een goed moment is om vrouwen die belangrijk voor je zijn, een hart onder de riem te steken met een bloemetje of een mooie plant. Want vrouwen verdienen onze waardering.

Er is genoeg aanleiding om Internationale Vrouwendag ook in Nederland beter op de kaart te zetten. En de sierteeltsector kan daarbij een belangrijke rol vervullen. Want hoe kun je als werkgever, collega, partner, vriend of vriendin beter je waardering tonen dan met een bloemetje of een mooie plant?

Campagne

Plantion ontwikkelde een promotionele campagne, waarvoor vandaag bij de klok van Plantion het startschot werd gegeven. De campagne omvat onder meer speciale ansichtkaarten die de bloemist kan bevestigen aan boeketten en planten die op 8 maart worden verkocht. Verder krijgen de bloemisten een promotiekit met uitingen voor social media en een video, in een social media- en een Whatsapp-versie.

En er is een landelijke winactie: via social media kunnen mensen hun ‘topvrouw’ nomineren voor een cadeaubox met verschillende bloemen. Naast klanten van Plantion en Groothandelscentrum Plantion kunnen ook leden van branchevereniging voor bloemisten VBW op de campagne aanhaken.

Het goede voorbeeld

Plantion geeft op 8 maart uiteraard zelf het goede voorbeeld. In het groothandelscentrum staat een speciale ‘Vrouwendag-koffiekar’. En alle vrouwelijke collega’s, aanvoerders en klanten die naar de marktplaats komen, worden die dag in het zonnetje gezet met een leuke attentie.

Terug naar nieuwsoverzicht