fbpx

Landelijke plantencampagne op 22 oktober van start!

02-10-2018

Op 22 oktober start Bloemenbureau Holland onder de titel ‘Bedankt Plant’ met een landelijke plantencampagne. In diverse consumentenmedia worden planten op ludieke wijze ‘bedankt’ voor alles wat ze voor mensen betekenen. Bloemisten kunnen inhaken door een promotiepakket aan te vragen.

Happinez-special
Onderdeel van de campagne is een special van het mindstyle magazine Happinez, de Happi.health die begin oktober uitkomt. In deze special is veel aandacht voor de gezondheidsvoordelen van planten. In het promotiepakket zijn 100 exemplaren opgenomen die bloemisten (bij aankoop van € 20,00 aan planten) cadeau mogen geven aan hun klanten.

Promotiepakket
Naast de 100 Happi.health’s bestaat het promotiepakket uit:
• 1 toonbankdisplay t.b.v. de 100 Happi.health’s
• 1 stoepbordposter (A1)
• 1 hangbanier (70 x 120 cm.)
• 10 raamstickers
• 25 plantenhangers
• 50 actievouchers (geven recht op korting bij een volgende aankoop; optioneel in te zetten)
• Vermelding op www.mooiwatplantendoen.nl 

               

Plantenkaart Voucher Banner

500 promotiepakketten; op = op
In totaal zijn 500 promotiepakketten beschikbaar. Een pakket kost slechts € 15,00 (de totale waarde van de promotiematerialen bedraagt € 50,00 (exclusief de waarde van de 100 weggeefmagazines)).
Aanvragen kan tot en met 14 oktober 2018 via het formulier op de website van het VBW, https://vbw.nu/nieuws/landelijke-plantencampagne-van-start/. Wees er snel bij, op = op. Het pakket zal voor 22 oktober 2018 worden bezorgd op het opgegeven adres.

Huis aan huis-magazine in jouw regio? 
Naast de promotiepakketten kunnen bloemisten zich ook aanmelden voor een huis-aan-huis-magazine. Deze wordt verspreid in jouw regio, met op de voor- en achterkant jouw bedrijfsgegevens. De kosten voor het drukken en verspreiden van deze kwalitatieve 8 pagina’s tellende campagnefolder bedragen: € 115,00 voor 1.000 stuks, € 375,00 voor 5.000 stuks of € 700,00 voor 10.000 stuks. Afwijkende oplages zijn uiteraard mogelijk. Kortom, een prachtige kans om meer consumenten naar jouw winkel te trekken.

Interesse? Geef het dan aan in het formulier. Aansluitend zal contact met je worden opgenomen. Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Meedoen
Wilt u meedoen, dan kunt u zich via de website van het VBW: https://vbw.nu/nieuws/landelijke-plantencampagne-van-start/ opgeven.

Zijn er vragen? Mail dan naar EllisvanVerseveld@Plantion.nl.

Meer informatie over de campagne

Terug naar nieuwsoverzicht