fbpx

Kroon op het werk van Plantion

25-02-2015

Vanmiddag, woensdag 25 februari 2015 is met een grote hijskraan een bijna 30 ton zware constructie bovenop het verhuurbare kantoorgedeelte van het gebouw van Plantion (aan de A30) gezet. De constructie wordt ‘de kroon’ genoemd en is voorzien van moderne ledschermen. Volgens trotse directeur Peter Bakker zet Plantion, vijf jaar na de verhuizing van zijn bedrijf naar Ede, hiermee letterlijk ‘de kroon op het werk’.
Vanaf 1 maart gaat Plantion de grote ledschermen (16 en 25 m2) onder meer benutten om beelden te laten zien van Kleurrijkeverhalen.nl, een landelijke promotiecampagne voor bloemen en planten. Later in het voorjaar, bij de viering van ‘5 jaar Plantion in Ede’, wordt de kroon met de ledschermen nog een keer officieel in gebruik gesteld.

Voor een toepasselijk filmpje met een knipoog naar de kroonplaatsing, klik op:http://kleurrijkeverhalen.nl/verhalen/humor/Passiebloem/

Plantion

Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 155 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (bomen en tuinplanten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Aanvullend op locatiegebonden transacties bemiddelt Plantion ook rechtstreekse tussen kweker en koper. Over 2014 realiseerde Plantion een omzet van 88,5 miljoen euro. Meer informatie over Plantion is te vinden op www.plantion.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht