fbpx

Gebruikersportaal voor kwekers en klanten ‘Mijn Plantion’ in de lucht

03-11-2014

Met persoonlijke inloggegevens kunnen klanten en kwekers van Plantion vanaf nu gebruik maken van ‘Mijn Plantion’. Dit online gebruikersportaal biedt veel mogelijkheden zoals het opvragen van facturen en overzichten, het bewerken van de eigen bedrijfsgegevens en contact opnemen met een vaste contactpersoon. Mijn Plantion voorziet in een behoefte onder kwekers en klanten aan actuele informatie en is een belangrijke aanvulling op de persoonlijke dienstverlening van Plantion (https://www.plantion.nl/mijnplantion).

 

De startpagina van Mijn Plantion valt op door een overzichtelijke structuur met tegels zoals Uw contactpersoon, Berichten, Vraag & antwoord en Nota’s. Elke gebruiker kan deze startpagina eenvoudig aanpassen naar eigen inzicht en voorkeur. De grootte van de tegels is te veranderen (klein, middel of groot), hetzelfde geldt voor de volgorde waarin ze op de pagina staan (slepen). Een klik is voldoende om een tegel te openen. Via het plusicoon kunnen tegels naar keuze aan de persoonlijke startpagina worden toegevoegd.

 

Ook de andere pagina’s van Mijn Plantion zijn praktisch en gebruiksvriendelijk. Onder Berichten vindt de nieuwe gebruiker een korte instructie. In Mijn bedrijf kan de gebruiker zelf gegevens over zijn locaties, medewerkers en factuuradres bewerken. In Financieel is het mogelijk eigen facturen op te zoeken en te downloaden, en zijn actuele (jaar- en nota-)overzichten te raadplegen. Voor een aantal zaken zoals dagelijks prijsbericht en dagoverzicht kloktransacties moeten abonnementen worden afgesloten.

Het onderdeel Diensten geeft uitgebreide informatie over de verschillende bedrijfsonderdelen van Plantion, te weten Klok, Bemiddeling, Groencentrum en Overige diensten. Onder Klok is bijvoorbeeld vanaf 18.00 uur (elke 20 minuten een update, tot 23.00 uur) het veilaanbod van de volgende dag te zien en kan een eventuele herkeur worden aangevraagd. De pagina Vraag & antwoord geeft antwoorden op allerlei praktische en inhoudelijke vragen die te maken hebben met de marktplaats Plantion.

 

Mijn Plantion is behalve op een desktopcomputer en laptop ook te gebruiken op tablets (horizontaal en verticaal) en mobiele telefoons. Plantion is trots op de livegang van het relatiegedeelte van Mijn Plantion. In de afgelopen maanden is Mijn Plantion uitvoerig getest en hebben medewerkers van Plantion ervaring opgedaan met het voor hen toegankelijke deel. Kwekers en kopers worden gestimuleerd om Mijn Plantion intensief te gaan gebruiken; Plantion zal mede op basis van hun bevindingen zaken toevoegen en eventueel aanpassen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht