NieuwsDe wereld observeren door een roze bril
2 mei 2022

De wereld observeren door een roze bril

Met levensvreugde, creativiteit en humor houden we de moed erin. We vinden ons uiterlijk minder belangrijk, liever steken we energie in onze mentale gezondheid. Hobby’s en amusement krijgen alle ruimte, net als wellness. Vanuit deze superfijne, utopische wereld observeren we de wereld door een roze bril.

Wellness Bubble in het interieur
Het liefst maken we van ons huis een super-de-luxe kuuroord. De combinatie van zachte tinten met transparante materialen en ronde vormen doen denken aan water. Dat helpt ons te ontspannen. De bloemen en planten hebben een frisse uitstraling, zoals het blad van een Aloë Vera. Geverfde bladeren, pluimen, grassen en droogbloemen worden gecombineerd met verse snijbloemen. Die zijn soms ook beschilderd waardoor een kleurverloop ontstaat, vooral in pasteltinten.

Kleurenpalet Wellness Bubble
De kleurkaart bestaat uit felle pastellen en pastelneontinten. Voorbeelden hiervan zijn roze- en geeltinten, geflankeerd door pastelgroen en lila. Wit is minder belangrijk en zorgt vooral voor de transparantie van de totale uitstraling. De kleuren worden vaak toegepast op transparante of semitransparante oppervlakten, waardoor een waterig effect ontstaat.

Credit: Bloemenbureau Holland