fbpx

Bloemenagenda 2019 is bekend!

20-07-2018

Met inspirerende en informatieve content zet Mooiwatbloemendoen.nl ook volgend jaar iedere maand een snijbloem of een groep snijbloemen in de spotlights.
De Bloemenagenda 2019 verleidt de consument om bloemen in huis te halen en geeft de media inspiratie en houvast om al het mooie en interessante van bloemen op het juiste moment in hun te publiceren. Daarnaast biedt de Bloemenagenda kwekers, handelaren en verkooppunten een jaarronde leidraad om op in te haken.
Zo is de lijst samengesteld 
De Bloemenagenda 2019 is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland. De belangrijkste selectiecriteria zijn: verkrijgbaarheid, mogelijkheden voor PR en de tijdsgeest . Een agenda met een maandelijkse ‘bloemenheld’ maakt het makkelijk voor pers en verkooppunten om op de campagne in te spelen. De Bloemenagenda wordt in de vier kernlanden – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de consumentenplatforms van Bloemenbureau Holland
Tijdig kunnen inhaken
De Bloemenagenda 2019 wordt nu al bekend gemaakt om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers de kans te geven vooruit te plannen en eigen inhaakacties te ontwikkelen. De teksten  en fotografie komen zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar, zodat partijen deze optimaal kunnen gebruiken en delen met hun doelgroep.
Dit zijn de sterren van de Bloemenagenda 2019: 
Januari: Tulp
Februari: Roos
Maart: Iris
April: Gerbera
Mei: Pioenroos
Juni:   Lelie
Juli: Zomerbloemen: zonnebloem, Matricaria en Limonium
Augustus: Hortensia
September: Alstroemeria
Oktober: Chrysant
November: Besbloemen: Skimmia, rozenbottels en Ilex
December: Amaryllis
Terug naar nieuwsoverzicht