fbpx

verbindend in transport

Logistiek

Dagelijks rijden vrachtwagens met bloemen en planten naar Plantion om verkocht te worden. Meestal gaan die producten dezelfde dag bij Plantion weer op transport naar de nieuwe eigenaren: bloemisten, supermarkten, tuincentra en andere (retail)bedrijven. Met in totaal zo’n 150 mensen zorgt Plantion ervoor dat de distributie en het transport van bloemen en planten goed en zorgvuldig plaatsvinden.

Behalve met distributie helpen onze mensen u ook graag met vragen over fust (verpakkingsmateriaal), ladingdragers (stapelwagens en Deense containers), tijdelijke opslag (gekoeld/ongekoeld) en allerlei andere ‘logistieke vraagstukken’.

Heeft u een logistieke vraag? Bel +31 318-661829.

CCS overboeken bij Plantion

Om de producten bij de eindklanten (via klok, bemiddeling of digitale marktplaats) af te kunnen leveren, maakt u gebruik van Deense Containers.
Na het verwerken van uw brieven worden de betreffende karren en platen op uw saldo bijgeschreven en heeft u ze dus van Plantion tegoed.
Plantion neemt op dat moment de verantwoordelijkheid over om te zorgen dat de karren weer terug komen van de koper zodat er een roulatie kan blijven bestaan.

Lees hier het volledige bericht.

Wilfried van Oijen

Hoofd Logistieke Middelen
(+31) 0318 - 661814
wilfriedvanoijen@plantion.nl

Wilfried van Oijen

(+31) 0318 - 661814
wilfriedvanoijen@plantion.nl