fbpx
Naar beneden Naar boven

Patricia Willemsen

Relatiebeheer kopers
(+31) 0318 - 66 17 97
PatriciaWillemsen@Plantion.nl

Inkoper in de
sierteeltsector?

Kopers

Bent u inkoper in de sierteeltsector? Bijvoorbeeld een bloemisterij, tuincentrum, retail of ambulante handel. Dan bent u van harte welkom om producten in te kopen bij Plantion, op de mooiste marktplaats van de wereld.

Kom gerust langs en overtuig u van de mogelijkheden die Plantion u biedt. Nadat u enthousiast geworden bent,schrijft u zich in als koper. Na inschrijving krijgt u een eigen kopersnummer. Daarmee kunt u binnen Plantion (klok, groencentrum, bemiddeling) uw aankopen doen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze relatiebeheerders.

Voor Nederlandse kopers: Patricia Willemsen, mobiel: 06-12705541.
Voor Duitse kopers: Verena Bollwerk, mobiel: 06-50611834.

Download hier het inschrijfformulier

Kopen Op Afstand

Met Kopen Op Afstand (KOA) biedt Plantion een extra inkoopmogelijkheid waarvoor u niet speciaal naar Ede hoeft te rijden.
KOA stelt u in staat om met een virtuele klok op afstand uw veilingaankopen te doen. Dit kan vanuit huis, vanaf kantoor, vanuit uw box op Plantion maar ook vanuit een andere veilingtribune met internet. Kortom overal waar u over een stabiele internetverbinding beschikt kunt u KOA van Plantion gebruiken.

Voordelen van KOA:
– U hoeft niet om 06.00 uur op de tribune aanwezig te zijn.
– U kunt een voorselectie maken van producten die u interessant vindt. De avond voorafgaand aan de klokveiling kunt u ze al markeren. Vervolgens krijgt u tijdig een melding dat het product van uw interesse eraan komt. Ook staan er foto’s bij de partijen.
– U koopt snel en gemakkelijk vanaf iedere locatie.

Meer weten over Kopen Op Afstand?
Dan kunt u contact opnemen met Patricia Willemsen 0612-70 55 41 of PatriciaWillemsen@Plantion.nl.

 

Herkeur
Standaard kan reclamering op producten alleen plaatsvinden op de dag van aankoop, zolang het product de veiling niet heeft verlaten.
In bijzondere situaties kan hier van afgeweken worden, mits de op het formulier gevraagde gegevens uiterlijk op de dag van aankoop compleet zijn aangeleverd (klik hieronder op het mailadres en u vindt hier direct het formulier).
Bovendien dient het product de volgende veildag voor 06.00 uur te worden aangeboden aan één van de keurmeesters.
Link naar Herkeur formulier

 

Commissie van de Handel Plantion

Uw belangen als koper worden behartigd door Commissie van de Handel Plantion. Het bestuur hiervan bestaat uit zeven kopers, die gemiddeld vijf keer per jaar vergaderen met directie en bestuur van Plantion.

Commissie van de Handel Plantion heeft een signalerende functie en volgt ontwikkelingen in en om de veiling op de voet. Elk jaar wordt er ook een bijeenkomst georganiseerd voor alle kopers van Plantion.

De bestuursleden van de Commissie van de Handel staan open voor uw vragen opmerkingen en suggesties: Hans Scholten (voorzitter), Gep Labberton, Chantal Giesen, Albert van Raaij, Hans Lamers, Jaco de Mooij en Joost Weijtens.

 

De Commissie van de Handel heeft ook een pagina op Facebook.
Neem hier eens een kijkje en like de pagina van Cvh Plantion.

 

VBW

12 maanden gratis lid van VBW voor Plantion-klanten

In samenwerking met VBW biedt Plantion haar klokkopes de mogelijkheid om 12 maanden gratis lid te worden van VBW en te profiteren van alle voordelen, zonder verplichtingen. Besluit u daarna dat VBW bij u past, dan betaalt u pas vanaf dat moment ook de jaarcontributie.

 

Wat levert het VBW-lidmaatschap jou op?

 

  • Krachtige lobby
  • Aantrekkelijk dienstverlening
  • Gratis juridische ondersteuning
  • Mijn Bloemist-promotie
  • Gratis training en workshops

Bekijk hier alle voordelen en wat deze voordelen jou als ondernemer opleveren.

Voorwaarden voor het VBW-kennismakingslidmaatschap

 

  • Je bent rechtmatig gevestigd als bloemist-winkelier en ingeschreven in het handelsregister bij de KvK.
  • Vanaf het moment van inschrijving is mijn onderneming volwaardig lid van VBW. De periode van het VBW-Kennismakingspakket eindigt na de twaalfde volle kalendermaand na ondertekening van dit formulier.
  • Tijdens de laatste volle kalendermaand van de kennismakingsperiode beslist u of u VBW-lid wilt blijven.
  • Pas als ik gedurende de laatste volle kalendermaand van de kennismakingsperiode besloten heb om ook daarna VBW-lid te blijven, betaal ik voor het eerst met ingang van de dertiende volle kalendermaand na ondertekening van dit formulier, de contributie voor het VBW-lidmaatschap.
  • Dit VBW-Kenninsmakingspakket wordt mede mogelijk gemaakt door Plantion en wordt slechts aangeboden aan klokkopende Plantion-klanten die op 1 juli 2015 geen lid van VBW waren.

 

Normale kosten VBW-lidmaatschap

De normale jaarcontributie 2015 bedraagt € 523,57, bestaande uit de basiscontributie en de landelijke MKB-bijdrage (genoemde bedragen zijn excl. BTW).

Aanmelden en meer informatie

Uiteraard begroeten wij u graag als lid van VBW. U kunt het aanmeldingsformulier voor de kennismakingsperiode hier downloaden.

Bron: www.vbw.nu/plantion

 

Milieuvergunning

Ons gebouw in Ede verbruikt extreem weinig gas en stoot een minimale hoeveelheid CO2 uit. Dit willen we samen met u bewaken. Bedrijfswagens die aan de normen voor dieseluitstoot en maximaal gewicht voldoen, geven we dan ook graag een vergunning om onze verlaadhal binnen te rijden. Vraag een vergunning aan bij Plantion.

Download hier de PDF over DME vergunningen.

Patricia Willemsen

(+31) 0318 - 66 17 97
PatriciaWillemsen@Plantion.nl