fbpx

Kanjerboeket

Doe jij mee? Meld je aan

Samenwerking met NLdoet biedt kans op nieuwe klanten
Dankzij een samenwerking met het Oranje Fonds, krijgen 200.000 vrijwilligers een kortingsbon voor bij de bloemist aangeboden. Wil jij deze bonnen aannemen en daarmee nieuwe klanten met jouw winkel laten kennismaken? Meld je dan snel aan!

200.000 deelnemers
VBW, Bloemenbureau Holland, Plantion, Royal FloraHolland, Smithers-Oasis en de anjerkwekers zijn een samenwerking gestart met het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is initiatiefnemer van onder andere NLdoet (9 en 10 maart 2018) waarbij 200.000 vrijwilligers zich inzetten bij diverse projecten. Via het Oranje Fonds krijgen we de mogelijkheid om deze kanjers te belonen voor hun inzet.

Korting op (K)anjerboeket
Deze beloning wordt aangeboden in de vorm van een kortingsbon die recht geeft op € 5,00 korting bij aankoop van een ‘(K)anjerboeket’ van minimaal € 20. De bon is geldig t/m 30 april 2018 en wordt gestuurd naar alle 200.000 deelnemende vrijwilligers. Het (K)anjerboeket is naar eigen inzicht samen te stellen en mag in ieder geval bestaan uit anjers. De anjer staat namelijk symbool voor vrijwilligerswerk.

Doe jij mee?
Wil jij de kortingsbonnen ontvangen en vrijwilligers daarmee belonen? Meld je dan aan. Door deze actie te ondersteunen laat je zien dat je lokaal betrokken bent. Daarnaast bereik je (mogelijk) nieuwe klanten die je aan jouw winkel kan binden. Deze campagne is voor VBW en niet-VBW-leden. Inschrijven is ook mogelijk bij VBW en Royal FloraHolland.

Gratis promotiepakket en vermelding op nldoet.nl
Bloemisten die deelnemen aan deze campagne ontvangen een gratis promotiepakket (bestaande uit posters, boeketkaartjes, stickers en een vlaggetjeslijn) en worden vermeld op nldoet.nl/kanjerboeket. Op die manier is het voor vrijwilligers zichtbaar waar zij de kortingsbon kunnen inleveren.
In de weken voorafgaand aan NLdoet (vanaf 26 februari 2018) zal er via diverse media aandacht worden besteed aan het belonen van vrijwilligers met het (K)anjerboeket.
Ook zal het Oranje Fonds volop aandacht vragen voor NLdoet. Bekijk hier de video’s: 1, 2, 3.

Doe je mee? Stuur dan je bedrijfsnaam, naam, relatienummer en het gewenste aantal promotiepakketten naar EllisvanVerseveld@plantion.nl.

Uitgifte van het pakket zal plaatsvinden via het distributienummer in week 8 2018.

Ellis van Verseveld

Manager Marketing & Communicatie
(+31) 0318 - 661871
ellisvanverseveld@plantion.nl

Ellis van Verseveld

(+31) 0318 - 661871
ellisvanverseveld@plantion.nl