fbpx

Personeelsvereniging jaaruitje 2019

24-10-2019

Voor zaterdag 28 september had de Personeelsvereniging van Plantion een leuk uitstapje georganiseerd voor haar leden en hun partners.
De reis voor alle mensen die mee gingen was door het bestuur van de PV prima geregeld, met Bep als onze aardige chauffeuse in de mooie bus van de Betuwe Expres, met als opstapplaatsen Bemmel en Ede en met eindbestemming de gezellige binnenstad van Utrecht.

In restaurant Danel werd de groep van plusminus 85 personen welkom geheten, met een kopje koffie en heerlijke huisgemaakte appeltaart, terwijl door de enthousiaste mensen van Puur Utrecht uitleg werd gegeven over de culinaire speurtocht welke op het programma stond.

Nadat de koffie en appeltaart genuttigd waren werden de groep onderverdeeld in groepjes van plusminus 10 personen, met voor elke groep een groepsleider en kon de speurtocht beginnen in de binnenstad van Utrecht. De groepen gingen vol enthousiasme aan de slag met de opdrachten welke uitgevoerd moesten worden en wat wel opviel was dat de ene groep fanatieker was dan de andere groep wat in de einduitslag ook tot uiting kwam.

De gigantische beker werd door groep 7 gewonnen, met een straatlengte voor op de groep welke als laatste was geëindigd. Iedereen had deze speurtocht in elk geval als heel leuk en gezellig ervaren.
Nadat alle mensen in restaurant Danel genoten hadden van een heerlijk voor- en hoofdgerecht, werd er met de interessante uitleg van vijf gidsen een kleine wandeling gemaakt door het historische centrum van Utrecht.

In restaurant de Utrechter werd deze mooie dag afgesloten met een lekker drankje en een heerlijk nagerecht, waarna iedereen met een voldaan gevoel op eigen gelegenheid of met de bus weer huiswaarts ging.

Volgens de leuke reacties van de deelnemers was het een geslaagde dag.