fbpx

Nieuwe editie nieuw jasje

17-01-2020

Laat het voorjaar maar binnen! En wat voor een voorjaar; een explosie van geur en kleur. Het inspiratiemagazine voor de bloemist wordt deze week bij jou bezorgd.  Het thema van deze 365 dagen bloemen voorjaarseditie is ‘Geur’; van bloesemtakken tot Narcis en Hyacint.

Een verfrissend jasje

Het 365 dagen bloemen magazine is in een fris jasje gestoken! Het vernieuwde magazine staat vol nieuwe rubrieken en nog meer inspiratie en praktische tips waar de bloemist z’n voordeel mee kan doen.

Download hier alvast:

Zo kun jij makkelijk jouw klanten informeren. Wil je de digitale versie ook in andere talen, dan hoor ik het graag.

Jouw klanten kunnen het magazine vanaf 15 januari ook zelf downloaden op de website www.365dagenbloemen.nl/magazine (met taalswitch: DE, UK en FR)

Doe mee!

Etaleer ook geurende bloemen in jouw webshop, nieuwsbrief of tijdslijn!  Via de website kun je makkelijk foto’s downloaden en staan praktische tips voor het etaleren van geurende bloemen! Ga naar www.365dagenbloemen.nl/shop.

Prikkel de zintuigen. Doe mee en pak uit met geurende bloemen. Wil jij ook een actie opzetten rond het thema ‘Geur’ gecombineerd met bloemen, neem dan contact met mij op.