Consumentenmarketing

Plantion heeft maar één doel: de onderneming van groenprofessionals laten groeien en bloeien. Inkopers worden daarom onder andere ondersteund op het gebied van consumentenmarketing.

We maken lokale groenprofessionals en hun producten zichtbaar bij de consument met het influencerplatform Taste the Green, promotie via ‘De Grote Tuinverbouwing’ (televisieprogramma) en ondersteuning tot op de winkelvloer met seizoensgerichte campagnes.

Taste the Green

Inspireer je klanten online met de nieuwste trends op het gebied van bloemen, planten en interieur.

Plantion biedt haar inkopers kosteloos Taste the Green, een platform waar je als inkoper door Plantion wordt gekoppeld aan influencers voor interessante samenwerkingen. Deze influencer maakt van jouw product beeldmateriaal, welke je regelrecht kunt delen op je eigen social media kanalen.

Lees meer

 

De Grote Tuinverbouwing

Om onze klanten te ondersteunen in het verkopen van bloemen, werken wij samen met De Grote Tuinverbouwing.

Elke aflevering wordt er een bloem uitgelicht. Plantion zal de betreffende snijbloemen dan ook beschikbaar stellen en ervoor zorgen dat ook de consument weet dat deze verkrijgbaar zijn bij de bloemist. De productselectie wordt gedaan door Summerflowers en 365 dagen bloemen.

Lees meer

 

Seizoenscampagnes

Zet jouw seizoensproducten in de spotlight en inspireer je klanten met bloemen en planten. Geef jouw klanten iets extra’s met een seizoensgericht POS-pakket of inspireer hen online door middel van een kant en klare social media-kit.

Wil jij deze ontvangen? Laat het ons weten!

Lees meer

Foto van Marketing en Communicatie
Marketing en Communicatie
Klantenservice