Bemiddeling

Verbindend in bloemen en planten – Bent u groothandelaar, exportbedrijf of bloemist en wilt u grotere partijen inkopen voor wederverkopers, evenementen of acties? Dan kan Plantion bemiddeling zeker iets voor u betekenen. De bemiddelaars van Plantion gaan voor u op zoek naar kwekers met de betreffende producten en brengen de gewenste transacties tot stand.

Het ordertraject wordt daarbij volledig door Plantion begeleid, tot en met levering op de met u afgesproken dag en de facturering. Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van het betreffende orderbedrag. Aanvullend kan Plantion desgewenst ook ladingdragers ompakken of indichten tegen marktconforme tarieven.

Via Plantion bemiddeling heeft u als inkoper toegang tot een uniek netwerk van zorgvuldig geselecteerde kwekers. Plantion onderhoudt al jarenlang nauwe banden met kwekers in Israël en tal van Europese, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Zodoende kunt u met elke denkbare vraag altijd bij Plantion bemiddeling terecht!

 

Wilt u ook grotere partijen bloemen of planten inkopen voor uw klanten, een actie of een evenement? Neem dan contact met ons op.

Foto van Bemiddeling
Bemiddeling
Klantenservice

Bemiddeling

Klantenservice