fbpx

Verbindend in prijzen

Tarieven

Aan de verschillende diensten van Plantion zijn kosten verbonden. De belangrijkste tarieven worden jaarlijks vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de coöperatie.

Als u producten aanvoert, zorgt Plantion voor een betrouwbare en snelle financiële afwikkeling van uw transacties. Na een volle week krijgt u de productwaarde uitbetaald, na aftrek van de overeengekomen inhoudingen. Van iedere dag dat u producten aanlevert bij Plantion krijgt u een dagnota. Jaarlijks ontvangt u van ons (gratis) een jaaroverzicht voor uw boekhouding.

Deze gegevens zijn tevens via Mijn Plantion op te vragen.

Als u producten bij Plantion koopt, kunt u deze betalen door te pinnen of via automatische afschrijving. Contante betaling is niet mogelijk.

Tarieven 2021

Download hier het informatieboek aanvoerders

Download hier het informatieboek kopers


Bekijk hier de fusttarieven

Logistieke diensten

Dagelijks rijden vrachtwagens af en aan, met bloemen en planten om via Plantion verkocht te worden. Meestal gaan die producten dezelfde dag weer op transport naar de nieuwe eigenaren: bloemisten, supermarkten, tuincentra en andere (retail)bedrijven. Met in totaal zo’n 150 mensen zorgt Plantion ervoor dat de distributie en het transport van bloemen en planten goed en zorgvuldig plaatsvinden.

Behalve met distributie helpen onze mensen u ook graag met vragen over fust (verpakkingsmateriaal), ladingdragers (stapelwagens en Deense containers), tijdelijke opslag (koeling) en allerlei andere ‘logistieke uitdagingen’. Heeft u een logistieke vraag? Bel +31 318-661829.

Algemeen

(+31) 0318 - 661700
info@plantion.nl

Algemeen

(+31) 0318 - 661700
info@plantion.nl