fbpx

Verbindend in bloemen en planten

Bemiddelingsbureau

Plantion bemiddelt in bloemen, planten en tuinplanten. Hierbij legt Plantion rechtstreeks contact tussen koper en kweker. Ideaal voor u als koper om grotere hoeveelheden bloemen of planten in te kopen, voor zowel de daghandel als actiematig. U weet zeker dat u de juiste producten krijgt, op het afgesproken tijdstip en tegen een afgesproken prijs.

Het bemiddelingsbureau bestaat uit een ervaren team bemiddelaars. Het ontzorgen staat bij ons centraal. Wij begeleiden wij het hele ordertraject en kunnen desgewenst ladingdragers ompakken of indichten tegen een marktconform tarief.

Plantion bemiddelt tussen kwekers en kopers in Nederland en ver daarbuiten. Van oudsher doet Plantion veel zaken met aanvoerders in Israël, Europese, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Plantion koppelt deze aan groothandelaren en exportbedrijven die op hun beurt supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten bedienen. Door deze spilfunctie heeft het bemiddelingsbureau een belangrijke plaats in de bedrijfsvoering van Plantion.

Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van de omzet.

Download hier het informatieboek kopers

Benieuwd wat bemiddeling voor u kan doen?
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over bemiddeling? Neem dan contact op met het bemiddelingsbureau via klantenservice@plantion.nl of bel +31 318 66 17 70 voor meer informatie.

Guus van Logtestijn

Commercieel Directeur
(+31) 0318 - 661751
guusvanlogtestijn@plantion.nl

Guus van Logtestijn

(+31) 0318 - 661751
guusvanlogtestijn@plantion.nl