fbpx

Win een Weber BBQ-pakket

05-07-2019

Lisianthus heeft bewezen een jaarrond kwaliteits bloem te zijn, geschikt voor elk seizoen en event. Afgelopen jaar was het een lange, warme zomer en niet altijd makkelijk om bloemen te verkopen. De Lisianthus heeft geweldige eigenschappen. Een daarvan is dat de Lisianthus zomer- en hitteproof is. Ook al stijgen de temperaturen tot een hittegolf, de Lisianthus behoudt haar lange vaasleven.

Een goede reden om dit met jullie te vieren, de bloemist en createur die graag werkt met Lisianthus, een extra impuls te geven voor verkoop van meer Lisianthus in de zomerperiode.

Wij belonen je graag voor je trouwe afname van Lisianthus en moedigen je aan om mee te doen met onze actie ‘Win een Weber Summerproof pakket t.w.v. €250,-‘.


Deelname is kosteloos

Jazeker. Voor de bloemist is deze actie volledig gratis. Het fantastische BBQ pakket wordt je aangeboden door de gezamenlijke Lisianthus Promotie, alle kwekers en Plantion.


Actieperiode

De actie loopt van 3 t/m 17 juli 2019.

Hoe doe je mee?

Maak een foto van je Lisianthus arrangement, aankleding, inkoop, etalage of creatieve uitspatting met Lisianthus en plaats deze op de Facebook of Instagrampagina van Lisianthus, the special flower. Like de pagina en de Facebook of Instagrampagina van Plantion en maak kans!