fbpx

Kerstwens Groencentrum

28-12-2018

Geachte aanvoerder van Groencentrum Plantion,

We kunnen met ons Groencentrum terugkijken op een succesvol 2018. Dat zag er in het begin van het jaar nog niet naar uit! De plaagstoot van de winter in week 9, in de aanloop naar het voorjaar, leek flink roet te gooien in de omzetverwachting van dit jaar. Na de zomer echter, kwam er een herstel tot stand: veel beplantingsplannen mochten we uitleveren en de meeste aanvoerders konden daar van mee profiteren. U zult 2018 als aanvoerder waarschijnlijk ook als zodanig hebben ervaren met een najaar, zoals we al jarenlang niet hebben meegemaakt.

Aan het eind van 2018 kunnen we kijken naar een omzetgroei van bijna 10%, iets waar we erg tevreden over zijn. Samen sterk, dankzij U allen.

Voor 2019 is alles wat moeilijk in te schatten. Op een aantal terreinen is er schaarste in het aanbod, bij een toenemende vraag. We doen er alles aan om onze klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn en kunnen uw hulp daarbij uiteraard weer goed gebruiken.

Graag willen wij U, uw gezin en uw medewerkers bedanken voor de inzet voor ons Groencentrum en de plezierige contacten het afgelopen jaar, we hopen dat in 2019 weer als zodanig te kunnen voortzetten.

Fijne kerstdagen en een gezond 2019!

Met vriendelijke groet,
Groencentrum Plantion,

Michaël van der Meer
Benno Bussemaker
Marcel Rensen
Paul Heijmink

PS : wij zijn 24 december geopend van 7.00 – 12.00 uur, op donderdag en vrijdag 27 en 28 december van 7.00 – 16.00 uur.
Op 31 december zijn we gesloten.