fbpx

Kalender Plantion+

20-09-2019

Plantion+ 2019
Het programma Plantion+ van 2019 is afgerond en geëvalueerd. Alle trainingen zijn grotendeels positief ontvangen en beoordeeld.
Helaas hebben we ook moeten constateren dat er medewerkers zijn die zonder opgaaf van reden niet komen opdagen. Hoewel met de vakbonden is afgesproken dat de trainingen in de categorie vrije keuze niet langer verplicht zijn, wordt het door alle cao-partijen toch dringend geadviseerd om de trainingen te volgen. Zomaar wegblijven is niet de bedoeling. In het licht van langer doorwerken en duurzame inzetbaarheid is levenslang ontwikkelen inmiddels niet meer weg te denken. Ben je benieuwd welke trainingen er in 2019 zijn gegeven, hoe deze beoordeeld zijn en wat het opkomstpercentage was? Bekijk dan hier de totaal evaluatie Plantion+

Plantion+ 2020
De afdeling P&O is op dit moment bezig met de invulling van het programma voor 2020. Dit zal in januari worden uitgerold waarna de inschrijving wordt geopend. Heb jij nog wensen of ideeën voor trainingen en opleidingen laat het dan zo snel mogelijk weten aan je leidinggevende of P&O.