fbpx

UPDATE ZONDAG 22 MAART 2020

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/kopen-op-afstand-koa/.
De KOA thuismodule kun je hier (let op dit is een wetransfer; geldig tot 27 maart 2020) downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.

Aanbod maandag 23 maart
Klok
Afgelopen dagen zijn onze aanvoerbegeleiders en aanbodmanagers druk bezig geweest om de aanvoer voor maandag te organiseren. Wat we vrijdag al aangaven is dat het een wankel evenwicht is waarop we moeten werken. Bij de snijbloemen zijn de Nederlandse producten in aantal en assortiment wat uitgebreid. De importstromen komen zolang het mogelijk is weer wat op gang. We krijgen zelfs de eerste Pioenrozen uit Israël voor de klok. Ook bij de kamer- en tuinplanten hebben we ons best gedaan om daar waar mogelijk de aantallen wat te verhogen.

Bemiddeling
Bij het bemiddelingsbureau hebben we sinds vrijdag een andere situatie. Een gedeelte van Duitsland neemt geen producten meer af en daardoor zijn afgelopen vrijdag verschillende orders gecanceld. Dit heeft bij de verschillende partijen de nodige impact. We zullen van dag tot dag bekijken wat de situatie is.

Groencentrum
Bij het groencentrum zien we dat prijsaanvragen en leveranties mogelijk langer kunnen duren dan normaal. Daarnaast hebben we bericht ontvangen uit Noord-Italië dat onder andere kruiden en overige planten voorlopig nog geleverd kunnen worden.

Afmijnzaal
Per tribunebankje mag één persoon plaatsemen. Dit is aan de linkerzijde van het bankje.

Hulplijn
Voor vragen en meldingen kun je contact met ons opnemen.
Telefoon: +31 (0) 318-66 17 00 (algemeen)
Telefoon: +31 (0) 318-66 17 70 (klantenservice)
De telefonistes zetten de vragen naar de juiste collega door. Indien nodig word je teruggebeld.
E-mail: marketing@plantion.nl

Schoonmaak en hygiëne
De schoonmaak binnen Plantion is aangescherpt. Contactdelen worden specifiek gereinigd en er is dagelijks een extra schoonmaakronde ingelast.

We merken dat de alcoholflesjes, op de toiletten, bestemd voor ontsmetting van de handen, verdwijnen. Dit is, kan en mag niet de bedoeling zijn.

De cateraar zal de hygiëne maatregelen opschalen. De uitgifte kar in de verlaadhal gaat vanaf morgen onder strikte voorwaarden weer open.

Terug naar corona blog