fbpx

UPDATE WOENSDAG 8 APRIL 2020

Aanbod
De vraag naar tuinplanten is groot. Dat merken we in de markt en dat betekent dat kwekers op hun tenen lopen om alles uitgeleverd te krijgen. Drie weken geleden was er veel onduidelijkheid wat dit voorjaar zou gaan doen. Kwekers hebben hierop de temperatuur naar beneden bijgesteld en zijn voorzichtig geworden met inzet van medewerkers. Nu is de vraag groter dan dat ze kunnen verwerken. Ook dit komt weer goed, maar geeft nu af en toen wat discussie en ook wel eens wat irritaties.
Samen zullen we deze uitzonderlijke tijd moeten doorkomen!

Bij de snijbloemen verwachten we donder- en vrijdag een breed en gevarieerd aanbod. Door het mooie weer komen er verschillende Nederlandse producten op de markt en dat verrijkt het assortiment.
We zien dat sommige kamerplanten onder druk staan.

Er wordt morgen op twee klokken geveild, zonder pauze.

Nieuws over EAB-softwarepakket
AntEater heeft vorig jaar aangegeven te stoppen met hun EAB-pakket. Sinds 31 maart 2020 wordt er geen telefonische support meer geboden.
Veel aanvoerders van Plantion maken nog gebruik van dit pakket.
Om de gebruikelijke werkwijze van onze aanvoerders te kunnen behouden heeft Plantion contact opgenomen met verschillende partijen. We hebben hierin samenwerking gevonden met softwareleverancier FreshPortal.
Op dit moment wordt het FreshPortal EAB-Pakket getest en verwachten we binnen enkele weken live te gaan.
Kijk voor meer informatie op het gisteren verzonden bericht over EAB.
Aanmelden is al mogelijk! Wanneerr je dit doet voor 30 april ontvang je 150,00 euro korting.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Terug naar corona blog