fbpx

UPDATE WOENSDAG 29 APRIL 2020

Aanbod
Veilen op Koningsdag was een succes met een mooi aanbod en over het algemeen goede prijzen. Daarnaast werd zo het aanbod goed verdeeld over meerdere veildagen.
Ook de dinsdag en woensdag gaven een tevreden gevoel. Wel ervaren we dat de export weer stap voor stap op gang komt en dat de prijzen richting Moederdag beginnen op te lopen. Tevens zien we hier en daar schaarste ontstaan. Het is in deze tijd elke dag weer een afweging van vraag en aanbod. Over het algemeen kunnen we tevreden zijn.

Voor de komende dagen verwachten we een normale aanvoer. Sommige producten zijn schaars of zijn er zelfs niet. Wij, onze aanbodmanagers en aanvoerbegeleiders, doen hun uiterste best om een mooi assortiment neer te zetten.

Tribune
Op dit moment zijn we druk bezig met de nieuwe zetelverdeling. Dit in verband met de aankomende Moederdag en de verwachte drukte. We informeren onze kopers hier zo spoedig mogelijk over.

Schema rondom Bevrijdingsdag en Moederdag
Zondag 3 mei 2020
Groothandelscentrum geopend van 06.00 tot 10.00 uur (alleen bloemen en planten)
Maandag 4 en dinsdag 5 mei 2020
Gewone veildagen
Gewone openingstijden groen- en groothandelscentrum
Vrijdag 8 mei 2020
Groothandelscentrum geopend tot 20.30 uur (alleen bloemen), overige groothandelaren tot 15.00 uur geopend.
Zondag 10 mei 2020
Groothandelscentrum geopend van 06.00 tot 10.00 uur (alleen bloemen)

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.
KOA video-instructies kun je hier bekijken.

Bezorging KOA inkoop via B&M koeriers
Zoals jullie weten bieden wij, in deze tijd van coronacrisis, een inloglicentie aan voor Kopen Op Afstand (KOA) voor alle klokkopers.
Sinds kort hebben wij een partij gevonden die vanuit Plantion bezorgt, B&M koeriers. Hierdoor kunnen wij alle KOA kopers een aanbod doen om, tegen een tarief, de in KOA gekochte producten te bezorgen in de winkel.
Neem voor meer informatie contact op met Mariska Maasse, MariskaMaasse@Plantion.nl.

Terug naar corona blog