fbpx

UPDATE WOENSDAG 15 APRIL 2020

Aanbod
Afgelopen dagen stond er een mooi en breed assortiment met behoorlijke aantallen. Bij de meeste producten verliep de prijsvorming best goed. Vooral tuinplanten sprongen eruit. Voor de komende dagen verwachten we ook weer een mooi assortiment. Voor de donderdag wat minder dan vorige week maar dat was dan ook de Paasweek. Wel is het morgen Secretaressedag!
Voor vrijdag een mooi aanbod wat we de laatste weken gewend zijn.

Naast steeds meer Nederlandse snijbloemen hebben we ook een mooi assortiment import staan ondanks dat het niet makkelijk is om deze producten hiernaartoe te krijgen.
Bij sommige tuinplanten zien we de komende dagen hier en daar al wat schaarste ontstaan.

Er wordt morgen op twee klokken geveild, zonder pauze.

Afmijnzaal
Staplekken
Sinds dinsdag zijn de staanplaatsen in de afmijnzaal niet meer te gebruiken.
De reden hiervoor is dat deze plekken de vrije doorgang voor anderen, en daarmee de 1,5 meter, belemmeren.
Tribunebankjes
Per tribunebankje mag één persoon plaatsnemen. Dit is aan de linkerzijde van het bankje. Er wordt één fysieke klant per debiteur toegestaan. Hier zal op worden toegezien.

Verplaatsing ALV
De Algemene Ledenvergadering van Plantion wordt verplaatst van woensdag 10 juni naar woensdag 2 september 2020.

Feest Plantion 10 jaar in Ede wordt verplaatst
Plantion was 1 maart 2020 10 jaar gevestigd in Ede. Op 1 oktober 2020 bestaan we als Plantion zijnde 12,5 jaar. Hiervoor was op 20 juni 2020 een feest met een open dag gepland. Vanwege de omstandigheden hebben we besloten om dit geen doorgang te laten vinden. We beraden ons op een ander viermoment.

Bezorging KOA inkoop via B&M koeriers
Zoals jullie weten bieden wij, in deze tijd van coronacrisis, een inloglicentie aan voor Kopen Op Afstand (KOA) voor alle klokkopers.
Sinds kort hebben wij een partij gevonden die vanuit Plantion bezorgt, B&M koeriers. Hierdoor kunnen wij alle KOA kopers een aanbod doen om, tegen een tarief, de in KOA gekochte producten te bezorgen in de winkel.
Neem voor meer informatie contact op met Mariska Maasse, MariskaMaasse@Plantion.nl.

NIEUW!!!:KOA video-instructies kun je hier bekijken.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Terug naar corona blog