fbpx

UPDATE MAANDAG 30 MAART 2020

Aanbod dinsdag 31 maart
We zien dat de prijzen hier en daar wat aantrekken in deze moeilijke markt. Dat is goed, maar ook gevaarlijk. Te weinig en te veel is dan ook vaak een discussiepunt.
Iedere dag zijn we hiermee bezig en daar ontstaan goede overlegvormen uit die we zeker zullen vasthouden.
Graag vragen wij aan jou als aanvoerder, om goede foto’s mee te leveren bij de EAB. We zien namelijk dat onze afzet via KOA met de dag stijgt. En de regel bij KOA is ‘geen foto geen koopkracht’. Graag hier jouw aandacht voor.

Voor de dinsdag verwachten we een mooi aanbod snijbloemen en wat meer kamer- en tuinplanten.

De afzet via ons bemiddelingsbureau staat erg onder druk doordat we te maken hebben met een aantal landen die beperkingen opgelegd hebben. Heel voorzichtig zien we hier en daar weer wat ontwikkelingen in het bestellen van producten.

Afmijnzaal
Per tribunebankje mag één persoon plaatsnemen. Dit is aan de linkerzijde van het bankje.
Er wordt één fysieke klant per debiteur toegestaan. Hier zal vanaf heden op worden toegezien.

Inleveren fust
Wanneer je fust komt inleveren let dan ook hier op de 1,5 meter afstand. Er zijn rode lijnen getrokken om dit aan te geven. Zo help je mee aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Bloemisten krijgen ook toegang tot TOGS-regeling € 4.000,–
VBW heeft samen met Inretail lobby gevoerd om te zorgen dat regelingen snel toegankelijk zijn voor noodlijdende bedrijven. Deze lobby werpt zijn vruchten af. Er zijn inmiddels meerdere regelingen opengesteld. De TOGS-regeling is er daar één van. Lees verder

Gezocht: distributiemedewerkers
Ken jij die vroege vogel die onze bloemisten van de mooiste bloemen en planten voorziet?
Meer informatie

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/kopen-op-afstand-koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Terug naar corona blog