fbpx

UPDATE MAANDAG 23 MAART 2020

Aanbod dinsdag 24 maart
Voor morgen verwachten we een normale dinsdag aanvoer.
Er zullen wat verschillen in de aanvoer zijn, doordat verschillende Nederlandse aanvoerders wel producten zullen veilen. Daar tegenover staat dat een aantal aanvoerders uit Afrika en Israël maar beperkt op dinsdag zullen aanvoer. De reden hiervoor is dat er maar beperkt luchtvracht beschikbaar is.

Bij de kamer- en tuinplanten is en blijft het moeilijk om dit goed te sturen. Als iedereen een paar karren meer aanvoert komt er bij bepaalde productgroepen teveel. In goed overleg met jouw aanbodmanager of aanvoerbegeleider kunnen wij zo goed mogelijk aanbod en assortiment organiseren.

Bereikbaarheid keur- en veilteam
In verband met het werken in teams en daardoor ook werken vanaf thuis is het keur- en veilteam vanaf heden voor aanvoerders beter telefonisch bereikbaar. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met jouw contactpersoon.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/kopen-op-afstand-koa/.
De KOA thuismodule kun je hier (let op dit is een wetransfer; geldig tot 27 maart 2020) downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.

Hulplijn
Voor vragen en meldingen kun je contact met ons opnemen.
Telefoon: +31 (0) 318-66 17 00 (algemeen)
Telefoon: +31 (0) 318-66 17 70 (klantenservice)
De telefonistes zetten de vragen naar de juiste collega door. Indien nodig word je teruggebeld.
E-mail: marketing@plantion.nl

Terug naar corona blog