fbpx

UPDATE MAANDAG 20 APRIL 2020

Aanbod
Vandaag zagen we bij verschillende producten weer wat prijsherstel. Er zijn echter productengroepen waarvan de prijs onder druk staat.
Hierbij een overzichtsfoto van een deel van het assortiment van vanochtend.
Tuinplanten zijn afgelopen weekend goed verkocht en dat zien we terug in de vraag en prijsvorming. De weersverwachting voor de komende periode blijft goed waardoor deze vraag ook zo zal blijven.
De komende dagen houden we een mooi en gevarieerd aanbod.

Al eerder gemeld, maar mis je producten meld het bij je contactpersoon binnen Plantion.

LET OP:
VEILEN OP KONINGSDAG!
Plantion veilt op maandag 27 april 2020, Koningsdag!
Hiermee wordt de aanvoer van die week over vijf werkdagen verdeeld. Ook wordt de druk op de logistieke dienstverlening verlaagd.
Groothandelscentrum Plantion geopend op Koningsdag
Groothandelscentrum Plantion is op Koningsdag geopend: 06.00-15.00 uur.

Kopers: vergeet niet om je parkeerplaatsnummer doorgeven!
Kopers: vergeet niet om bij het Servicepunt je parkeerplaatsnummer door te geven. Op deze manier worden jouw producten op de juiste plek afgeleverd. Dit helpt om de medewerkers van de distributie ongestoord hun werk te laten doen.

Minimumprijzen
Vanaf vandaag zijn de aangepaste minimumprijzen weer teruggezet naar de oorspronkelijke instellingen.

BEZORGING KOA INKOOP VIA B&M KOERIERS
Zoals jullie weten bieden wij, in deze tijd van coronacrisis, een inloglicentie aan voor Kopen Op Afstand (KOA) voor alle klokkopers.
Sinds kort hebben wij een partij gevonden die vanuit Plantion bezorgt, B&M koeriers. Hierdoor kunnen wij alle KOA kopers een aanbod doen om, tegen een tarief, de in KOA gekochte producten te bezorgen in de winkel.
Neem voor meer informatie contact op met Mariska Maasse, MariskaMaasse@Plantion.nl.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.
NIEUW!!!:KOA video-instructies kun je hier bekijken.

Terug naar corona blog