fbpx

UPDATE DONDERDAG 26 MAART 2020

Allereest willen wij onze waardering uitspreken naar alle partijen die het tot nu toe mogelijk maken om de bloemen en planten van de kwekers bij de consument te krijgen.
Iedere dag bellen onze aanvoerbegeleiders en aanbodmanagers met de meeste aanvoerders om een zo compleet mogelijk assortiment te verkrijgen.

Onze bemiddelaars bij zowel bloemen als planten moeten partijen door onduidelijkheden in de markt regelmatig teleurstellen. Maar het gebeurt ook dat een bepaald land of regio weer wat ruimte biedt in de afzet van onze producten. Het is continu schakelen.

Aanbod vrijdag 27 maart
We zien bij de snijbloemen dat het assortiment weer wat breder wordt door een aantal importstromen de weer langzaam op gang komen.
Het blijft iedere keer tot op het laatste moment spannend om de producten op tijd in Ede te krijgen. Er staan morgen weer Fairtrade rozen en het aanbod zomerbloemen en rozen wordt weer wat breder.

Bij de kamer- en tuinplanten blijft het balanceren tussen vraag en aanbod. Ook hier doen we ons uiterste best om een zo breed en diep mogelijk aanbod neer te zetten.

Mijden werkvloer
Looproute
We verzoeken je vriendelijk na het veilen de werkvloer te mijden.
– Voor de route naar de verlaadhal kun je gebruik te maken van de balustrade.
– Voor de loadingdocks kun je via de balustrade lopen en dan bij het servicepunt rechtstreeks naar jouw bestemming lopen.
– Voor de boxen graag via de zijkanten van het gebouw direct naar jouw bestemming gaan.
Producten naar je auto gebracht
Geef jouw parkeerplaats door aan de medewerkers van het servicepunt zodat wij tijdens het veilen jouw bloemen en planten al grotendeels bij jouw auto kunnen brengen.

Door hier aan mee te werken maak je het voor onze collega’s ook mogelijk hun werk veilig uit te voeren. Bij voorbaat dank.

Schermen
Vrijdag 27 maart wordt na afloop van het veilen voor iedere tribunebank een scherm geplaatst.

Posters voor in winkels 
Vanuit het Ministerie is een poster opgesteld als communicatiemiddel naar de klant toe. Deze posters, zowel ‘maatregelen corona’ als ‘verantwoord winkelen’, kun je downloaden via het VBW en dien je zo snel mogelijk te printen en op te hangen bij de ingang van de winkel/achter de winkelruit (zichtbaar aan de buitenkant van de winkel).

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/kopen-op-afstand-koa/.
De KOA thuismodule kun je hier (let op dit is een wetransfer; geldig tot 31 maart 2020) downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.

Terug naar corona blog