fbpx

UPDATE DONDERDAG 2 APRIL 2020

Aanbod vrijdag 3 april
We verwachten voor morgen een breed en diep assortiment snijbloemen.
Ook bij de kamer- en tuinplanten zien we een grotere vraag en daarop hebben we samen met de aanvoerders en onze aanvoerbegeleiders en aanbodmanagers ons best gedaan om de aanvoer te verhogen.
De weersverwachtingen voor het weekend zijn goed om ook in de tuin te kunnen werken.

Groothandelscentrum Plantion 
Vanaf heden zijn alle ondernemers van het Groothandels- en Groencentrum Plantion volgens de normale openingstijden geopend.

Bezoek burgemeester
Vandaag is de burgemeester van de gemeente Ede, René Verhulst, op bezoek geweest bij Plantion. Dit was een positief bezoek. Hij was onder de indruk van de genomen maatregelen en wenste ons sterkte in deze moeilijke tijd.

Producten naar je auto gebracht
Vanaf vrijdag kunnen kopers bij het servicepunt hun parkeerplaatsnummer doorgeven. Zodat de klokaankopen op de juiste plek kunnen worden afgeleverd. Dit helpt om de medewerkers van de distributie ongestoord hun werk te laten doen.

Veilschema week 15 en 16
Het veilschema van week 15 en 16 is conform aan het schema van week 13 en 14.

Schema rondom Pasen
Vrijdag 10 april 2020: Goede Vrijdag
Gewone veildag
Zondag 12 april 2020: 1e Paasdag
Gebouw gesloten
Maandag 13 april 2020: 2e Paasdag
Geen veildag, gebouw gesloten tot 18.00 uur
Dinsdag 14 april 2020
Gewone veildag op 3 klokken, met het aanbod van een maandagveiling

Distributie 
Binnen de distributie wordt uiteraard ook 1,5 meter afstand gehouden. Dit vertraagd echter de doorlooptijd. We streven naar een doorlooptijd van maximaal anderhalf uur.
Gele hesjes
Om de medewerkers van de hergroepering en logistiek goed herkenbaar te maken en de boodschap van 1,5 meter mee te geven dragen zij sinds vandaag gele hesjes.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Terug naar corona blog