fbpx

UPDATE DINSDAG 31 MAART 2020

Aanbod woensdag 1 april
Voorgaande jaren was het gebruikelijk om voor morgen een grap te organiseren maar gezien de omstandigheden is dat dit jaar niet op zijn plaats.
We zijn allemaal weer in afwachting van wat de regering ons vanavond zal gaan melden over mogelijkheden, maar ook wat er nog niet kan en mag.
De ambulante handel heeft het zwaar daar de veiligheidsregio’s maatregelen genomen hebben.

Ten aanzien van de aanvoer zien we dat we weer wat meer diverse producten kunnen verwachten. Onze aanvoerbegeleiders en aanbodmanagers hebben weer hun best gedaan om een zo compleet mogelijk assortiment neer te zetten zowel bij de kamer- en tuinplanten als bij de snijbloemen.
Mis je een product neem dan contact op met je contactpersoon of kijk op de PDM.

Afmijnzaal
Per tribunebankje mag één persoon plaatsnemen. Dit is aan de linkerzijde van het bankje.
Er wordt één fysieke klant per debiteur toegestaan. Hier zal op worden toegezien.

Openingstijden in Google
Google heeft veel bedrijven op tijdelijk gesloten gezet. Niet handig als je open bent. Hier staat uitgelegd hoe je dit kunt wijzigen. Google je winkelnaam, check de openingstijden en wijzig waar nodig!

GEZOCHT: distributiemedewerkers
Ken jij die vroege vogel die onze bloemisten van de mooiste bloemen en planten voorziet?
Meer informatie

Campagne #mooiwatbloemistendoen van start
Gisteren is een speciale campagne om de waarde van bloemisten te laten zien gestart, juist in onzekere en moeilijke tijden zoals nu. Nederland heeft meer dan ooit behoefte aan gezelligheid in huis. Daarnaast is dit de tijd om te waken voor vereenzaming, oog voor elkaar te hebben en mensen te waarderen die zich bijzonder inzetten. Bloemisten kunnen met hun prachtige assortiment, vakmanschap en kennis van de klant als geen ander deze behoeftes op gepaste wijze invullen. Met bloemen zeg je alles. Met de campagne #Mooiwatbloemistendoen toont de branche haar meerwaarde. Lees verder

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/koa/.
De KOA thuismodule kun je hier downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.
KOA Helpdesk
Heb je vragen of problemen met KOA, bel dan naar de KOA Helpdesk, 0318-66 17 60.
Voor vragen of problemen met inkopen is de KOA helpdesk bereikbaar van 05.00 tot 10.00 uur. Voor vragen of ondersteuning bij de installatie of instellingen is de KOA Helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Terug naar corona blog