fbpx

UPDATE DINSDAG 24 MAART 2020

Gisterenavond heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Naar aanleiding van deze maatregelen heeft Plantion besloten de afmijnzaal tot nader order beschikbaar te houden. De eerder genomen maatregelen blijven van kracht.

Aanbod woensdag 25 maart
Om iedere dag tot een evenwichtig aanbod te komen is een grote uitdaging zeker in deze tijd. Vraag en aanbod zijn nog nooit zo gevoelig geweest.
We verwachten een normaal woensdagaanbod met een naar omstandigheden mooi assortiment.
Het wordt spannend ten aanzien van de aanvoer van AQ Roses. De vlucht is vertraagt en daardoor wordt het spannend of de rozen woensdagmorgen op tijd in Ede kunnen zijn.

Bij de kamer- en tuinplanten zal er voldoende aanvoer staan.

Mis je producten voor de klok. Geef dit door aan jouw contactpersoon maar kijk ook op  Plantion Digitale Marktplaats, daarnaast is het ook mogelijk producten te bestellen via ons Bemiddelingsbureau/Klantenservice.

Groothandelscentrum Plantion
Hierbij nogmaals de richtlijnen binnen Groothandelscentrum Plantion op een rij:
– Houd 1,5 meter afstand
– Geen handen schudden
– Indien mogelijk contactloos betalen

Afmijnzaal
Per tribunebankje mag één persoon plaatsnemen. Dit is aan de linkerzijde van het bankje.
Er wordt één fysieke klant per debiteur toegestaan.

KOOP INDIEN MOGELIJK OP AFSTAND!
Plantion heeft voor alle klokkopers een inloglicentie voor Kopen op Afstand (KOA) gerealiseerd. De handleiding, sneltoetsen en meer informatie hierover vind je op: https://www.plantion.nl/kopen-op-afstand-koa/.
De KOA thuismodule kun je hier (let op dit is een wetransfer; geldig tot 31 maart 2020) downloaden. Er is een document opgesteld voor hulp bij het installeren van de Thuismodule.

Terug naar corona blog