fbpx

Zomerboeketten als een cadeautje

  Auteur: Sandra van Tiel, Alflora

De zomer is in volle gang met zomerse temperaturen en genoeg zon. We vieren de zomer volop na het geslaagde inspiratie-event ‘Vier de Zomer’ bij Plantion in Ede.

De bezoekers van het event gingen aan de slag met het maken van zomerse boeketten. Onder leiding van Hanneke Frankema en Dini Holtrop, leden van het VBW Inspiratieteam, werd er gewerkt met rustiek binddraad, deco bindwire en zwart steekschuim van Oasis©. Ook allemaal verkrijgbaar bij Alflora.

“Wil je deze zomer boeketten en bloemen als verleidelijke cadeaus aanbieden in je winkel? Besteed dan extra aandacht aan de verpakking”. Dat was de boodschap van Giel Tuns, die namens Alflora de workshop Verpakken verzorgde tijdens het ‘Vier de Zomer-event. Verpak ook juist die ene bloem als cadeau of combineer verschillende verpakkingsmaterialen, zoals bananenblad, willow sticks en folie, voor een zomers effect.

Het complete assortiment Verpakkingen, met papier, folie, lint en kaartjes, is verkrijgbaar bij alle filialen van Alflora en in de webshop alflora.nl/verpakken

 

Als groothandel in bloemisterij-artikelen hebben we alles in huis voor de bloemist om je business te runnen en het onderscheid te maken als vakman. Dat het zomer is bij Alflora, dat zie je aan de zomerse collectie Summer Splendour en het uitgebreide assortiment schelpen.

Maak er deze zomer een feestje van met creatieve, zonnige verpakkingen!