fbpx

Voorjaarskriebels

Auteur: Marjolein Siderius, Originals ’74 Home Decorations

Nu de dagen weer langer worden, de zon zich meer laat zien en ook de tempratuur aan het eind van deze maand weer gaat stijgen. Krijgen we er weer zin in de lente.
En daar zullen we dit jaar nog meer naar uitkijken dan ooit.
Nu de consument weken lang niet heeft kunnen funshoppen zullen ze zodra het weer mag op zoek gaan naar nieuwe ideeën voor in huis.

De zijden bloemen collectie van Originals ’74 staat op dit moment in het teken van voorjaarsbloemen en het begin van de zomer. Viburnum, magnolia, tulpen, narcissen, seringen, bloesemtakken. Er is een mooi en divers assortiment om prachtige arrangementen en bloemstukken te maken.

In onze showroom in Ede op het terrein van Plantion aan de achterkant van Dillewijn Zwapak, hopen wij jullie door middel van beleving te inspireren voor in de winkel. Mooie presentaties, maar ook het voelen en zien van de bloemen en planten vinden wij erg belangrijk.

Sinds 1 februari werken wij samen met NDT Potterie, in onze showroom hebben wij 50 m2 aan buitenpotterie staan. Perfect voor bedrijfsaankleding, of straks voor op het terras.

Kom eens bij ons binnen of maak een afspraak via info@originals74.nl. Ook op onze website vindt u een groot deel van onze collectie www.originals74.nl.