fbpx

Verwelkom de winter met het Amaryllis-raamsjabloon

Auteur: Marion Klaver, Concept Factory (Promotiecommissie Amaryllis)

Het is weer tijd voor Amaryllis, de musthave van het seizoen. Amaryllis staat voor kleur en kracht en symboliseert trotsheid en betoverende schoonheid. Precies wat je nodig hebt als het buiten koud en donker is!

Haal het seizoen in de winkel en maak van je etalage een stijlvolle blikvanger! De (snij)amarylliskwekers hebben de campagne ‘Hello winter’ ontwikkeld waarbij Amaryllis duidelijk als winterbloem wordt gepositioneerd. De bloemist krijgt handvatten aangereikt om deze indrukwekkende bloem op slimme wijze te presenteren in de winkel door middel van een eenvoudig Amaryllis- raamtekensjabloon. Het sjabloon is gratis verkrijgbaar bij o.a. Plantion en ook hier te downloaden. Hier vind je ook een korte video met de stappen om jouw ruit in een handomdraai te decoreren.

Organiseer jij deze maand een boekettenworkshop met Amaryllis in de hoofdrol? Dan krijg je het Amaryllis aankoopbedrag van ons terug (max. €40,00). Meedoen kan tot en met 16 december en is heel eenvoudig. Bekijk de actievoorwaarden hier en doe mee!

Wist je dat er wel meer dan 100 verschillende variëteiten Amaryllissen bestaan; allemaal verschillend van kleur en vorm? Laat je inspireren en bekijk het complete Amaryllis assortiment op de website www.catalog.amaryllisinfo.eu