fbpx

Verpakkingen workshop een grote hit!

Auteur: Agenita Brink, medewerker Marketing & Communicatie Plantion

Een lange tafel op de balustrade was rijkelijk aangekleed met verpakkingen van diverse materialen en kleuren waar je niet omheen kon.

Op woensdag 7 november was, op veler verzoek van de groen detaillisten, een workshop verpakkingen. 27 detaillisten hadden zich aangemeld voor de workshop, welke werd gesponsord door Plantion en Dillewijn Zwapak.

Styliste Marleen de Wit liet de nieuwste trends zien op het gebied van verpakkingen en hoe je deze het beste kon toepassen. Deze feestmaanden zien we de natuurlijke trend ook in verpakkingen terug komen, zoals kraft papier en dennentakjes als finishing touch.

Na een presentatie van Marleen gingen de aanwezige bloemisten zelf aan de slag. Iedereen verpakte een product en vroeg advies aan de styliste. Aan het einde van de workshop toonde iedereen de creatie en deelde men tips uit.

Aan inspiratie en enthousiasme ontbrak het deze ochtend zeker niet! Na afloop gingen ze dan ook met de nodige creatieve kennis en een goedgevulde goodiebag terug naar de winkel. Deze workshop was volgens mij zeker voor herhaling vatbaar!