fbpx

Training ‘ Inkopen bij Plantion’

Auteur: Patricia Willemsen, Relatiebeheer Plantion

De jaarlijks terugkerende ‘training inkopen bij Plantion’ stond afgelopen dinsdag 8 oktober weer op de agenda.

We hebben een grote groep van allemaal verschillende types vakgenoten mogen inschrijven voor deelname, mensen die nog aan het oriënteren in bloemendetailhandel, personeel van bestaande klokkopers, hoveniers en bloemisten die bij een groothandel inkopen. De deelnemers hadden de gelegenheid om gelijk na winkelsluiting richting Plantion te komen, waar een compleet verzorgt Italiaans pasta menu voor ze klaar stond.

Tijdens het diner was er gelegenheid om te netwerken en om met VBW in contact te komen en te horen welke mooie mogelijkheden zijn door de samenwerking die zij hebben met Plantion. De deelnemers werden vervolgens door Ilse Heddema meegenomen in de online inkoopmogelijkheden die Plantion biedt: direct online bestellen, Klok Voorverkoop en Kopen op Afstand.

Om daarna de weg te vervolgen naar de klokken in de afmijnzaal. Waar veilingmeester Coen Lagerberg klaar stond om ze de fijne kneepjes van het ‘drukken op de klok’ uit te leggen, want wie wil er nu niet zelf bieden op de echte veilingklokken?
De koopgeest werd geprikkeld door een spannende inkoopopdracht, welke van de deelnemers zou het nauwkeurigste een inkoopopdracht kunnen voltooien? De avond werd afgesloten met een mooi plukboeket voor de winnaar van de inkoopopdracht.

Volgend jaar in oktober 2020 staat de volgende ‘Training inkopen bij Plantion’ op de agenda! Tot dan?