fbpx

Samen denken in mogelijkheden

Auteur: Léon Vermeulen, bloemist en projectmedewerker bij VBW.

Het najaar, traditiegetrouw een periode waarin bloemisten door diverse najaarshows, workshops en events worden geïnspireerd.
Begin 2020 hadden wij mooie plannen met het VBW Inpiratieteam, waarvoor ik diverse activiteiten organiseer. Masterclasses en workshopevents door het hele land. Helaas verstoorde, zoals bij zovelen, Corona deze plannen resoluut. We hadden goede hoop op het najaar! Ook dit mocht niet zo zijn en nog voor golf twee zich aandiende voelde het voor ons niet goed om grote groepen mensen bij elkaar te brengen.

Toch wilde we juist in deze turbulente tijd waarin het voor bloemisten rennen en vliegen is iets betekenen op vakmatig gebied. Onze partners Plantion en GHC Plantion stonden hier hetzelfde in.
Dan ga je praten en ontstaat er iets moois; denken in mogelijkheden. Het idee van een Live Stream Event was snel geboren. Taken werden verdeeld en met een vanzelfsprekendheid door een ieder opgepakt.
Maandag 26 oktober om 19:00 uur was het zo ver. Alles stond op zijn plek, iedereen had zijn taken uitgevoerd en we konden LIVE.

Wij kijken trots terug op ons eerste event en hebben enthousiaste reacties (en ook opbouwende feedback) mogen ontvangen. Dit stelt ons in om toekomstige events nog mooier te maken.

Want wat de wereld ook brengt, wij blijven samen denk in mogelijkheden.