fbpx

Plantion op IPM Essen

Auteur: Verena Bollwerk-Nimtz, relatiebeheer Plantion

Ook dit jaar stond Plantion van 28 tot en met 31 januari 2020 met een mooie en aantrekkelijke stand op de internationale plantenbeurs IPM in Essen om de gehele marktplaats; Plantion’s services en inkoopmogelijkheden te presenteren aan geïnteresseerden met het doel om de nationale en internationale naamsbekendheid uit te bouwen, en natuurlijk nieuwe relaties op te bouwen!

Het was een goede beurs, veel mensen kwamen gericht naar onze stand om zich te informeren over de mogelijkheden die Plantion te bieden heeft.
Vier dagen lang hebben we onze veelzijdige marktplaats gepromoot en heel veel mensen gesproken om zo ons netwerk uit te breiden.

In totaal 1538 standhouders uit 46 landen hebben hun innovatieve producten en dienstverleningen in de categorieën planten, techniek, bloemsierkunst en uitrusting gepresenteerd.
De beurs is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de wereldwijde groene branche. Meer dan 54.000 bezoekers uit meer dan 100 landen konden zich informeren over producten, trends, innovatie en dienstverlening. Het klimaat en duurzaamheid waren de meest belangrijkste thema’s op de wereldbeurs van de tuinbouw.

De IPM 2020 is als een sterke motor van de branche beleefd, men heeft vol zelfvertrouwen florale kunst gepresenteerd, door netwerken en krachten te bundelen. De internationale interesse was enorm.

Ook mijn indruk was, dat de IPM een geslaagde beurs was. Niet alleen voor Plantion, maar ook voor de hele groene sector. Het gevoel van samen sterk, samen krachten bundelen, samen gaan voor duurzaamheid, netwerken en nieuwe wegen ingaan, was voor mij heel erg present op deze 38e IPM.

Volgend jaar is de IPM van 26 januari tot en met 29 januari 2021. Voor meer info kijk ook op www.ipm-essen.de.