Over onsNieuwsPlantion ontzorgt door het bezorgen van je aankoop
31 maart 2022

Plantion ontzorgt door het bezorgen van je aankoop

Auteur: Patricia Willemsen, Relatiebeheer kopers Plantion

Twee jaar geleden, toen Corona zijn intrede deed, is Plantion gestart met het aanbieden van een bezorgservice.

Bezorgservice Plantion

We zijn gestart met enkele inkopers en twee jaar later, merkten we dat steeds meer inkopers de meerwaarde ervan in zijn gaan zien. Een aantal inkopers maken er structureel gebruik van en een paar maken er af en toe gebruik van. Beide is mogelijk, je bent nergens aan verplicht en dat is een mooi stukje flexibiliteit van de bezorgservice van Plantion. De handel die een inkoper in de ochtend bij Plantion koopt, wordt uiterlijk 16:00 uur bezorgd bij de winkel.

Wanneer de gekochte producten omgepakt op Deense karren door de logistieke afdeling van Plantion en ingepakt voor het transport (hier zijn kosten aan verbonden), zijn ze klaar om bezorgd te worden door transporteur B&M Transport.

KOA en livestream 

Verder kan ik ook een mooie dienst aanbieden aan de inkopers die buiten ons verzorgingsgebied zitten. Onder andere voor hen hebben we namelijk Kopen op Afstand (KOA) met daarbij een livestream ondersteuning én de bezorgservice. Met de livestream ondersteunen kun je door vier camera’s live het veilproces in Ede volgen. Door het haarscherpe beeld, kun je vanaf thuis gemakkelijk de producten voor je winkel inkopen.

Ook voor onze klanten die het erg druk hebben komend voorjaar en te weinig tijd hebben voor het doen van hun inkopen, hebben we diverse diensten die je ontzorgen. Lees hier meer over alle mogelijkheden die Plantion aanbiedt of mail mij voor meer informatie: PatriciaWillemsen@plantion.nl.