fbpx

Plantion genomineerd voor award

Auteur: Verena Bollwerk, relatiebeheerder Duitsland van Plantion

Op 26 oktober vertrok ik samen met Peter Bakker, Kristel Nijenhuis en Manon Janssen naar Berlijn voor de uitreiking van de 13de Taspo Awards. Plantion was genomineerd! De Taspo is een van de bekendste vakbladen uit de groen branche in Duitsland, een must-read voor de Duitse groene sector.

Het Taspo-avontuur begon allemaal op de IPM (Duitse beurs, red.) in januari 2018. De hoofdredacteur van de Taspo, Iris Anger en de ex-president van de BGI Jan Roelofs hebben ons op de stand bezocht en ons gemotiveerd om Plantion op te geven voor de Taspo Awards.

Al snel was besloten dat Plantion haar project ‘Plantion+’ (onderdeel van het MLTP-plan) zou aanbevelen voor een eventuele nominatie van de Taspo-award. In augustus is bekend gemaakt dat Plantion’s project was genomineerd met vier andere projecten in de categorie ‘Beste opleidingsprogramma voor medewerkers’.  Met Plantion+ stelt Plantion haar medewerkers in staat zichzelf te ontwikkelen door verplichte en vrijwillige trainingen.

De gala-avond was een geweldige belevenis, er waren meer dan 400 mensen uit de groene branche aanwezig. We hebben veel interessante mensen mogen ontmoeten, waarmee we wellicht in de toekomst nog veel mee kunnen bereiken. Plantion was het eerste Nederlandse bedrijf, die is genomineerd voor een Taspo-award. Een ontzettend mooi compliment natuurlijk! We hebben de Award helaas niet gewonnen, maar de ervaring was voor ons al het toppunt. En, wie weet, lukt het de volgende keer!