fbpx

PlaceShuttle laat jouw bloemenwinkel op social media groeien

Auteur: Leon Verbakel, partner PlaceShuttle

Het was fris en vroeg vanmorgen, maar met de juiste energie was ik op weg naar Bloemenveiling Plantion. Terwijl de klokveiling nog volop bezig was haalde ik onderweg de gehele presentatie nog een aantal keer door mijn hoofd. Ik zeg altijd maar zo: “een goede voorbereiding is het halve werk…” En Jill, Marketing & communicatie medewerker bij Plantion dacht daar ook zo over. Bij aankomst stond alles al netjes klaar. Van schrijfboekjes op de stoel tot laptops ter aanmelding na de presentatie. Oja en niet te vergeten, de heerlijke Lemon-Cheesecake Kruidnoten waren ook van de partij. Kortom de omstandigheden waren goed.

Na een welkomstwoord van directeur Peter Bakker en een korte inleiding van de voorzitter van de commissie van de handel was ik aan de beurt. Ik liet de mooie mogelijkheden zien van PlaceShuttle. Vooral de eenvoud en templates speciaal opgezet voor bloemisten deden veel ogen glunderen. De meeste bloemisten waren al wel actief op Facebook, “maar wat moeten we daar dan plaatsen?” is een veel voorkomende vraag. “Ik heb wel aanbiedingen en leuke acties, maar hoe moet ik dit vormgeven?”

Veel bloemisten, maar ook andere ondernemers uit de detailhandel herkennen dit probleem. PlaceShuttle is de online marketing oplossing voor het zelf creëren van afbeeldingen geheel in jouw huisstijl en perfect qua maatvoering voor bijvoorbeeld Facebook… De aanbieding is duidelijk, scherp en professioneel… En dat zonder technische kennis of een grafische achtergrond!

Na lang genoeg aan het woord te zijn geweest was het tijd om af te ronden. Het zaadje was geplant, maar hoe nu verder? De bloemisten konden zich direct achter in de zaal aanmelden voor onze handige tool. Met veel plezier heb ik ze hier samen met een PlaceShuttle collega doorheen geholpen.

Kon je er helaas niet bij zijn deze morgen? Geen probleem, alle informatie over PlaceShuttle en hoe u zich kunt aanmelden is te vinden op onze website PlaceShuttle.nl. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@placeshuttle.com. Ik help je graag verder om net als deze bloemisten herkenbare afbeeldingen te plaatsen op social media. Soms krijg ik weleens dezelfde vragen, deze heb ik voor jullie verzameld op een aparte FAQ-pagina😉

Ik kijk terug op een leuke en vruchtbare ochtend. Ik wil Plantion hartelijk danken voor de uitnodiging, de goede voorbereiding en deze mooie kans. Het was een zeer geslaagd event!