fbpx

Originals ’74 zorgt voor warmte en sfeer deze kerst

Auteur: Marjolein Siderius, medewerker Originals ’74

Onze showroom is gevestigd op het terrein van Bloemenveiling Plantion. Op deze dynamische plek waar veel retailers bij elkaar komen hebben wij een 500 m2 sfeervol ingerichte showroom vol zijdebloemen, kunstplanten en woondecoratie in het juiste seizoen. Onze ingang bevindt zich in de gang achter Dillewijn Zwapak.

Op dit moment hebben wij volop kerstbomen, guirlandes, supergave kerstornamenten, kaarsen, mooie takken met bessen, kerstgroen en eucalyptus. En een mooi uitgebreid assortiment woondecoraties.

pastedGraphic.png

Komende kerst spelen warmte en sfeer een grote rol in de Nederlandse huishoudens, omdat we meer thuis zijn zal het interieur ook komend seizoen een boost krijgen. Wel een kerstboom dit jaar want we gaan toch niet op vakantie. De muur krijgt een ander tintje dus ook nieuwe woonaccessoires. Werken op kantoor doen we niet met de kaarsjes aan, maar thuis wel. We moeten er tenslotte wat van maken.

Op beurzen zul je ons de komende periode helaas niet vinden, dus kom eens bij ons langs en laat je verwonderen! 

Ga naar www.orginals74.nl om online inkopen te doen, hier vind je onze webshop, en volg ons op de social media kanalen zo blijf je op de hoogte voor komend voorjaar er komen er weer superleuke dingen aan! 

https://www.instagram.com/originals74/

https://www.facebook.com/Originals74