fbpx

Online kamerplanten bestellen bij Fleur.nl

Auteur: Melanie van Fleur.nl

Kamerplanten zijn de laatste jaren onmisbaar in interieurs en op kantoren. De groene planten zorgen voor sfeer en huiselijke gezelligheid. Daarnaast zijn veel kamerplanten ook luchtzuiverend doordat ze vervuilde luchtdeeltjes omzetten in groene energie. Wij van Fleur.nl streven ernaar om elk huis en kantoor te voorzien van groene planten. Mét het gemak van online bestellen en thuis laten bezorgen.

Steeds vaker worden planten meegenomen tijdens het inrichten van woonruimtes en kantoren. Dat is ook te zien in de cijfers. Elk jaar gaat de omzet voor de verkoop van kamerplanten omhoog. In de winkels, maar vooral online. Mensen kiezen vaker voor het gemak van online shoppen. Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, biedt Fleur.nl een opmaakservice aan. De uitgekozen plant en bloempot worden compleet opgemaakt en thuis afgeleverd!

Populaire kamerplanten
In ons assortiment hebben we inmiddels meer dan 500 kamer- en kantoorplanten. Door de jaren heen hebben we al veel trends voorbij zien komen. De topper van 2020 is de Strelitzia. Deze paradijsvogelplant is afkomstig uit Zuid-Afrika en heeft grote, groene bladeren. Een ware blikvanger en met de juiste verzorging kan hij wel meer dan twee meter hoog worden!

Naast de Strelitzia hebben we ook een ruim aanbod van andere, grote kamerplanten. Vooral palmen zijn geliefd in Nederlandse interieurs. De palmenfamilie is erg groot en bestaat uit wel meer dan 5000 soorten. Naast de luchtzuiverende kwaliteiten en het sierlijke uiterlijk van de palm is het ook nog eens een makkelijk te verzorgen kamerplant.

Fleur.nl is een jong, snel groeiend bedrijf en zit gevestigd in het pand van Plantion. Een perfecte locatie vanwege het grote aanbod wat Plantion heeft aan planten. Niks missen over onze webshop? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest!