fbpx

Nieuwe omgeving Plantion Digitale Marktplaats

Auteur: Ilse Heddema, Plantion Digitale Marktplaats

De nieuwste versie van de Plantion Digitale Marktplaats (PDM) staat online! De laatste tijd zijn we intern druk bezig geweest met de voorbereidingen van de nieuwe  Digitale Marktplaats.

16 oktober 2019 was het moment daar. De website voor onze kopers ging live en er was een kick off tijdens het veilproces. Voor de klok werd er een video getoond en ik heb met collega’s uitleg mogen geven over het nieuwe platform aan alle aanwezige kopers. Er was veel interesse vanuit zowel bestaande PDM-kopers als Klok-kopers. Kopers die nog geen inlog account hadden konden deze aanvragen via ons of achteraf via pdm@plantion.nl. We kijken tevreden terug op deze ochtend!

Verbeteringen
De nieuwe website is gemakkelijker te benaderen voor kopers door het responsive design. Dit houdt in dat dezelfde pagina voor zowel desktop, tablet en telefoon beschikbaar is. De totale look & feel is op de schop gegaan, we hebben de digitale marktplaats zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt.

Naast de verbeteringen zijn er ook de bestaande gemakken vanuit de oude webshop meegenomen naar de nieuwe webshop. Denk aan de mogelijkheid om prijzen uit te schakelen en producten te kunnen selecteren als favoriet. Klokvoorverkoop is ook nog steeds te bestellen via de PDM, waarbij het nu eenvoudiger is om de productsoort te selecteren.

Naast het klokvoorverkoop is ook het klokaanbod nu digitaal te bekijken. Beide zijn een kwartier na veilen zichtbaar tot de volgende veildag om 5.45 uur.

Toekomst
Een van de verbeteringen die voor de nabije toekomst gepland staat is het filteren op duurzaamheid, wat nu ook te zien is tijdens het veilproces op de Klok van Plantion. Verder zijn we druk bezig met het ontwerp van een nieuwe, overzichtelijkere kwekerspagina.

Mocht u interesse hebben in het digitale kijk- en verkoopplatform van Plantion neem dan contact op via onderstaande gegevens:
0318-661755 of via pdm@plantion.nl