fbpx

Mijn eerste week

Auteur: André van Kruijssen, algemeen directeur Plantion

Maandag 4 januari was mijn start bij Plantion. Het nieuwjaarsontbijt was uitstekend verzorgd. Dit keer vanwege corona geen lopend ontbijtbuffet, maar keuze uit 3 soorten pistoletjes, een krentenbol, wat lekkers en drinken in een ontbijtverpakking. Fijn dat de traditie van het nieuwjaarsontbijt en bijbehorende speech voor de tribune verantwoord doorgang kon vinden in deze pandemie.

De eerste dagen vooral veel klanten en medewerkers gesproken. Zo zullen de eerste weken gaan verlopen: de tijd nemen om betrokkenen bij Plantion te spreken en de tijd nemen om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie.

We hebben ook bewust de tijd genomen om de ondernemers van het Groothandelscentrum Plantion te spreken. Plantion heeft een prachtig profiel als one-stop-shopping marktplaats, en dat functioneert het beste als de relatie tussen het groothandelscentrum en ons als bedrijf Plantion goed is. Samenwerken moet onze kracht zijn!

Na één week kun je nog niet veel meer doen dan je oriënteren.
Toch zijn we al wat stappen aan het zetten om bij de ICT-afdeling meer innovatiekracht te realiseren. We willen verder innoveren en dat willen we in deze afdeling inbouwen. Bij alles wat je in onze business wilt veranderen komt ICT kijken. Veel is online, 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar en werkend op een app op de mobiele telefoon. Het liefst ook met goede en actuele informatie en foto’s. Mooie uitdaging om dit te realiseren en ook nog een goede fysieke marktplaats te blijven met persoonlijk contact.

Ik heb er zin in om daar mijn bijdrage aan te leveren.