fbpx

Midocean voelt zich thuis

Auteur: Edwin Roosen, midocean

Na een hectische periode waarin wij ons volledige kantoor hebben verhuisd van Barneveld naar Ede, is de tijd voorbij gevlogen en kunnen wij de Kroonkantoren van Plantion nu alweer een jaar ons ‘thuis’ noemen. Als bedrijf groeien wij maar door en gedurende het afgelopen jaar zijn er al weer veel kleine interne verhuizingen geweest voor mensen en afdelingen. Gelukkig hadden we dit voorzien en biedt het kantoor ons deze ruimte en flexibiliteit.

Werken in een grote open ruimte was voor veel mensen even wennen, maar inmiddels plukken we echt de vruchten van de open sfeer en het gemak waarmee je even met een andere afdeling bijpraat. Een recente interne enquête toonde gelukkig lovende reacties op ons nieuwe kantoor, waar we zelfs een plekje hebben kunnen vinden voor onze eigen fitnessruimte.
Om ons eerste jaar in het nieuwe kantoor te vieren, hebben wij vrijdag 28 juni jl. de officiële opening van ons kantoor gehad voor medewerkers en familieleden.

Er komt veel bij kijken om aan deze dag een invulling te geven en een planning te maken. Hoe gaan wij het programma indelen, wat moet hiervoor geregeld worden, etc.

“Het idee kwam naar voren of de mogelijkheid bestaat om Plantion hierin te betrekken.”

Tijdens het bedenken van het programma kwam het idee naar voren of de mogelijkheid bestaat om Plantion hierin te betrekken. Hier kwam uit voort dat het misschien een leuk idee zou zijn om een combinatie te doen van opening van het midocean kantoor en een rondleiding bij Plantion, zodat onze medewerkers ook een blik in de keuken van Plantion kunnen werpen om te zien hoe de dagelijkse werkzaamheden daar uitgevoerd worden.

Hiervoor hebben wij veel contact en besprekingen met Agenita Brink van Plantion gehad. Tijdens deze besprekingen hebben wij, zeker door haar enthousiasme en ideeën, een leuk concept voor de midocean opening-/familiedag kunnen opzetten en uitvoeren.

Wij kunnen stellen dat door de uitstekende medewerking van Agenita en de overige medewerkers van Plantion, die bereid waren om onze medewerkers te begeleiden tijdens de rondleiding in Plantion, deze dag een groot succes geworden is.