fbpx

Koopavond XL: Ken je klant

Auteur: Kitty Ouwehand, Groothandelscentrum Plantion

Afgelopen dinsdag 17 september was er weer een koopavond XL op het groothandelscentrum. Elke keer is het weer zo leuk om op deze ontspannen manier met onze klanten in contact te komen. Niet alleen om te horen wat er speelt maar ook om ze onder het genot van een hapje en drankje wat beter te leren kennen. Leuk dat het ook deze keer weer voor veel klanten een gelegenheid bleek om “thuis” ook te kunnen laten zien waar zoveel uren van de werkweek wordt doorgebracht.

We hadden deze avond twee workshops: de workshop verpakken door Marleen de Wit en de workshop Natuurlijke bloemsierkunst van het VBW inspiratieteam. Alle twee de workshop waren een groot succes en werden heel enthousiast ontvangen! Niet alleen nieuwe dingen leren maar vooral ook even de tijd nemen om ongestoord creatief bezig te zijn met je passie onder het genot van iets lekkers blijkt de reden te zijn waarom klanten hier zo blij van worden. Voor herhaling vatbaar dus!

Samen met het VBW waren er tot slot 4 “huiskamers” ingericht aan de hand van de verschillende consumententypes. Veel inspiratie en prachtige sferen waar veel ideeën uit opgedaan kunnen worden. Uit welke doelgroep bestaat de klanten van jouw winkel en hoe kun je die nog beter inspireren? Leuke ideeën in overvloed!

En dan zit de avond er al weer op en rest er niks meer dan opruimen, evalueren en snel aan de slag met de organisatie van de volgende koopavond XL. Die zal op 5 november zijn  en staat in het teken van de kick off van het kerstseizoen. Ben je er dan (weer) bij?