fbpx

Kleurrijke Verhalen Dagen 2019

Auteur: Jill Hulzinga, medewerker Marketing & Communicatie

Met bloemen en planten krijg je mooie verhalen in huis! Ieder jaar organiseren we weer de campagne Kleurrijke Verhalen. Tijdens de campagne ontvangt de consument bij besteding vanaf €15 een kortingsbon t.w.v. €7,50. Deze kan men na 28 september 2019 inleveren bij de bloemist voor €7,50 korting op bloemen en planten. De kortingsbon is geldig tot 1 december 2019. Bekijk hier welke bloemisten deelnemen.

Winactie

Naast de campagne organiseert Plantion ook een winactie. Wanneer je klanten een foto maken van hun aangekochte bloemen of planten en deze met #KleurrijkeVerhalen delen op social media maken ze kans op een jaar lang elke twee weken GRATIS bloemen uit uw winkel (op kosten van Plantion). Door deze actie te promoten bij uw klanten, maakt u zelf ook kans op een leuke prijs! De winnaar zal op Plantion’s Facebookpagina bekend gemaakt worden.

Kleurrijke Verhalen

Deze campagne is een initiatief van bloemisten en telers die zaken doen met Plantion. Met de campagne willen we benadrukken dat een bos bloemen of een plant meer is dan alleen maar ‘een product’.

In deze campagne gaat het niet om de promotie van de een of de andere bloemen- of plantensoort, maar om de achterliggende verhalen.

Met het kopen van een bloem of plant bij de bloemist haal je ook een mooi verhaal in huis! Het doel is dat mensen voor bloemen en planten vaker binnenstappen bij de vakbloemist. Want daar krijg je meer dan zomaar een product. Je krijgt er ook aandacht, een persoonlijk advies en je doet er ook nog een boel inspiratie op.

De website: www.kleurrijkeverhalen.nl. Dit is een verzamelpunt van leuke, interessante en inspirerende verhalen over bloemen en planten. Het is de bedoeling om de verhalen te delen en mensen kunnen ook eigen verhalen insturen. De website heeft ook een praktische store locator (winkelzoeker) met de gegevens van bloemisten in heel Nederland