fbpx

Loes4Style: Kersttrends 2018

Auteur: Loes van Griethuysen, eigenaar Loes4Style

Als je kijkt naar de interieurtrends van 2018, dan zie je prachtige, aaibare en zachte stoffen. Velours stoffen voor mooie banken, poefs en kussens. De kleuren van deze winter zijn okergeel, groen, dieprood en vintage oud-roze. Wat ik altijd zo mooi vind, is dat dit ook weer terugkomt in onze bloemenbranche. Zo heb ik voor mijn verpakkingen velours linten gekocht in mooie groen tinten.

Ook goud met een botanische tint zijn trendy. Zie hieronder een van de producten die ik heb verkocht tijdens mijn huisshow (1 & 2 december), hierbij zie je deze trend terug komen.

De Amaryllisbollen zijn ook dit jaar weer een topper voor de Kerst, zeker in een prachtig velours jasje in de trend kleuren.

Ik zie ook dat steeds meer mensen van een ‘echte’ kerstboom overstappen op een kunstkerstboom. Er zijn fantastische bomen te koop met daarin wel 3.300 lampjes. Het is een prachtige boom, die verder geen aankleding nodig heeft.

Het is hard werken, maar met deze trends worden mijn klanten heel blij!

  

Meer informatie over mijn bedrijf? Ga dan naar www.loes4style.nl