fbpx

Ga mee op reis door de wereld van de orchidee tijdens de Orchid Inspiration Days!

Auteur: Karin van den Berg, Pull Position

Van 5 tot en met 13 juni openen veertien orchideeënkwekers hun deuren om je onder te dompelen in een zee van orchideeënpracht. Het evenement is een initiatief van meerdere orchideeënkwekers, die de handen ineenslaan om je te informeren en inspireren met meer dan duizend verschillende orchideeënrassen, -soorten en -kleuren.

Tijdens de komende editie kun je terecht bij veertien kwekers in vier verschillende regio’s: Aalsmeer, Bleiswijk, Bommelerwaard en Westland. De deelnemende kwekers zijn Aphrodite Orchidee, Artisan, Bamboo Orchids, De Hoog Orchids, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannenkoek Orchideeën, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Ter Laak Orchids en Van der Hoorn Orchideeën.

Trends, noviteiten en duurzame activiteiten
Van bijstekers voor verschillende feestdagen tot stijlvolle woonaccessoires, speciaal ontwikkelt om te combineren met de orchidee; tijdens de Orchid Inspiration Days laten de kwekers hun producten, passend bij de laatste consumententrends, zien. Naast een overvloed aan inspiratie op het gebied van trends, presenteren de orchideeënspecialisten hun noviteiten én geven de kwekers je een kijkje achter de schermen bij hun duurzame activiteiten.

De thema’s, trends, noviteiten en duurzaamheid, zijn spraakmakend binnen de sierteeltsector. Om je te helpen bij het uitstippelen van jouw Orchid Inspiration Days-route, hebben de kwekers hun aanbod ingedeeld onder deze drie thema’s in een online overzicht. Laat je inspireren voor een bezoek aan de Orchid Inspiration Days via deze link!

Zien we je tijdens de Orchid Inspiration Days?
De inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. We nodigen je graag uit om dit zelf te ervaren tijdens de Orchid Inspiration Days van 5 tot en met 13 juni.
Voor een snelle toegang bij de diverse bedrijven, vragen we je om je voorafgaand aan het evenement te registreren. Dit kan op de website: www.orchidinspirationdays.com.

Wil je alvast in de stemming komen voor hét Nederlandse orchideeënevent voor de zakelijke markt? Op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days, Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden en kun je alvast de sfeer proeven van de komende open dagen!

We zien je graag terug tussen 5 en 13 juni,

Namens de deelnemende kwekers én de organisatie van de Orchid Inspiration Days!