fbpx

Enthousiaste verhalen willen we horen!


Auteur: team Marketing en Communicatie, Plantion

Op woensdag 5 juni was de half-jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Na afloop van de ledenvergadering was er een masterclass storytelling. Wat waren wij benieuwd naar alle mooie verhalen die onze kwekers hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat deze veel te weinig worden gedeeld.

Tom Kottink van LVE gaf de training, die hij ook al eerder aan onze inkopers heeft gegeven tijdens de social media bijeenkomst in maart. In de korte masterclass van een uur werden onze kwekers nog meer klaargestoomd voor de online wereld.

Over bloemen en planten zijn zoveel verhalen te vertellen. Wanneer je bij bloemisten en tuincentra op social media-kanalen kijkt, zie je vaak weinig verhalen. Tijdens de workshop hebben we de kracht van verhalen laten zien.

Waarom is die bloem of plant nou bijzonder? Waarom ben jij het innovatiefste tuincentrum of de beste bloemisterij? Vertel het verhaal!

Veel aanwezigen begonnen enthousiast met elkaar te praten over hun verhalen. Wat waren het er veel! Wij zijn erg benieuwd welke kwekers nou echt wat met hun verhalen doen online. Mail de link naar je bijzondere verhaal en wij zullen je verhaal delen!