fbpx

Echte schoonheid zit van binnen

Auteur: Inge Vervoort, Concept Factory

6 maart vond voor de tweede keer de Alstroemeria Roadshow bij Plantion plaats. De roadshow is een promotieactiviteit van de promotiecommissie Alstroemeria en onderdeel van de campagne ‘echte schoonheid zit van binnen’.

Net ingekochte Alstroemeria’s tonen weinig kleur; de bloemknoppen zijn dan nog gesloten. De slogan ‘échte schoonheid zit van binnen’ maakt duidelijk wat de Alstroemeria in petto heeft…

Rijpe Alstroemeria’s geven een boeket een heel andere uitstraling. Dat is wat de arrangeur tijdens de roadshow liet zien. Er werden ter plekke enkele mooie creaties en commerciële boeketten gemaakt die een bloemist zo in de winkel kan verkopen. De bloemisten waren verrast door de uitbundige bloei en de sprankelende kleuren van de Alstroemeria’s. Dit is wat zij hun klanten kunnen vertellen en laten zien.

Alstroemeria’s bewaren hun sprankelende kleuren voor later, op de vaas – bij de consument thuis – toont de Alstroemeria haar ware schoonheid.

De Alstroemeria is een sterke en makkelijk te verzorgen bloem waar de consument lang, veel plezier van heeft. Hij is beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Paars, roze, oranje, geel, wit, rood of meerkleurig, dus keus genoeg! Verras uw klanten met geweldige Alstroemeria-boeketten en tover hiermee een lach op hun gezicht.

 

Bekijk hier de video van de Alstroemeria Roadshow bij Plantion